TROUWEN IN FESTIVAL STIJL

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/25
TROUWEN 'NIEUWE STIJL'
 

Het Buitenhuis is dé locatie voor het vieren van je bruiloft, maar dan in de stijl van een ééndaags of meerdaags evenement; Festival Style! 

 

Door de geweldige ligging, direct aan het water, met een overdekt en verwarmd terras, een gezellig paviljoen, een aanlegsteiger en vlonders op het water van de Groene Heuvels, een Feestplein' met vuurplaats en podium met dansvloer.

Én overnachtingsmogelijkheden met Pods, Pipowagens, Buitenhuisjes en een heuse BBA Bus én legio mogelijkheden om je gasten te verwennen, is bijna alles mogelijk!

 

Op deze pagina geven we je een indruk van de mogelijkheden bij Paviljoen en Camping Het Buitenhuis. Samen maken we graag een passend plan voor jullie 'mooiste dag van je leven'! Bel met Paul van Raamsdonk 06-20055867 of mail naar info@paviljoenbuitenhuis.nl voor een afspraak.

COCKTAILS IN DE BAR OF BUITEN
WORKSHOPS
ONTSPANNING EN AVONTUUR
MUZIEK EN DANSEN
VERHALEN ROND HET KAMPVUUR
camp-fire-flames-C2892UZ.jpg
NAGENIETEN RONDOM HET KAMPVUUR TOT IN DE KLEINE UURTJES

Bij ons kunnen jullie je feest verlengen met een gezellig kampvuur en daarna overnachten. Na jullie feest, om 01.00 uur, kunnen jullie gasten bij ons overnachten op onze camping. Wij maken dan het kampvuur aan en zorgen voor voldoende hout. We hebben een eigen koelkast dichtbij het vuur, die jullie in de middag kunnen vullen met eigen drankjes en daar kunnen jullie dan 's nachts gebruik van maken. Hoe laat het wordt, is voor ons niet van belang. Wij vragen wel om geen versterkt geluid te gebruiken, maar zingen en napraten is geen probleem. Denken jullie aan de marshmallows?!

Jullie gasten boeken zelf een huisje of kampeerplaats naar keuze op de camping. De volgende ochtend lekker en gezellig ontbijten met elkaar en nagenieten van de dag en avond van gisteren. We beschikken over een buitenkeuken waar koffie en thee gemaakt kan worden. En bijvoorbeeld eieren bakken en het ontbijt bereiden. Aan lange tafels voor 60 personen is het dan heerlijk wakker worden. Jullie kunnen onder andere bij Jumbo Winssen alle verse producten online bestellen en laten bezorgen. Zij komen hier gemiddeld drie keer in de week, dus weten de weg, ook op zondag.

 

We horen van iedereen dat deze beleving een geweldige afsluiting van het feest kan zijn. Ook in de ochtend na het ontbijt zorgen wij ervoor dat al jullie gasten gratis door de slagboom kunnen.

 

Qua kosten zit deze optie verrekend in de locatiekosten. Jullie zorgen zelf voor de drankjes en het ontbijt en dat alles netjes en schoon achtergelaten word. Wij zorgen voor voldoende haardhout en dat het kampvuur brandt aan het einde van jullie feest.