OVERNACHTEN IN DE SALJOET

Sinds seizoen 2015 is het mogelijk om te overnachten in de Saljoet, die in juni 2014 is gearriveerd bij De Groene Heuvels. Inmiddels ligt de Saljoet aan een eigen steiger, waar het genieten is van de luxe van de Saljoet.

Een bijzondere overnachting op het water.

Deze Saljoet hing enkele jaren geleden nog onder een booreiland en fungeerde als reddingsboot waarin 28 personen konden plaatsnemen. Hij was uitgerust met een sterke scheepsmotor, een sprinklerinstallatie en een eigen zuurstofvoorziening.

 

De Saljoet is in 1972 gebouwd door de firma Whittaker Survival Systems uit California.

 

In 2008 is de Saljoet totaal gestript en met liefde voor de scheepsvaart verbouwd tot luxe hotelkamer.

De Saljoet is overgenomen door Paviljoen Het Buitenhuis en was de eerste overnachtingsmogelijkheid van onze nieuwe Glamping.

 

We gaan het tweede seizoen in als Glamping Het Buitenhuis, met diverse bijzondere overnachtingsmogelijkheden, maar ook gewoon kamperen kan op het terrein rondom het Paviljoen, uiteraard dicht bij het water en met een fantastisch uitzicht.

1/5

De Saljoet kan gehuurd worden door iedereen die graag een aparte beleving wil meemaken. Slapen en dobberen op het water van de Groene Heuvels. Wakker worden in een groene omgeving en uitkijken over het water vanaf de privé aanlegsteiger.

 

Dit is, zover bekend, de enige Saljoet ter wereld waarin u luxe kunt overnachten.

VOLG ONS OP

  • Facebook App Icon