A C T I V I T E I T E N
ACTIVITEITEN OP EN ROND CAMPING HET BUITENHUIS
De camping ligt pal aan het mooie water en je kunt er kano's, waterfietsen en roeiboten gebruiken.
 
Verschillende duikclubs maken gebruik van het water en er kan een duik gemaakt worden of een duikcursus gevolgd worden.
 
In de directe omgeving, maximaal drie minuten lopen, zijn er verder de volgende mogelijkheden voor sport en ontspanning: de Paintbal-Boerderij en Zips&Ropes.
 
En natuurlijk heerlijk zwemmen in de grote waterplas, lekker luieren op het strand of een wandeling door de mooie omgeving maken.
 
Een fietstocht of bezoek aan de ambachtelijke kaasboerderij of het Rondeel behoren eveneens tot de mogelijkheden. 
WATERFIETSEN, KANO'S EN BOTEN
 
We hebben acht kano's (een-persoons), twee roeiboten (max. vier personen) en drie waterfietsen (twee maal twee-persoons en eenmaal vier-persoons).


Deze zijn, tijdens jullie feest, voor gasten van het paviljoen gratis te gebruiken. Ook gasten van de camping mogen gratis gebruik maken van de voorzieningen.  Voor overige gasten zijn de water attributen te huur. Leuk voor de kinderen! Zwemvesten zijn verkrijgbaar via de receptie en verplicht voor kinderen jonger dan twaalf jaar. De boten, waterfietsen en kano's dienen na afloop weer terug gebracht te worden naar de steiger.

 

Verder zijn er  drie waterfietsen 'Zwaan' (niet gratis, info bij de receptie).

PAINTBALL BOERDERIJ
 

Vergeet wat je weet over paintball. Dit is paintball! Voorzien van een stevige overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je een van onze uitdagende arena’s. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Verschuil je achter een echt zeilschip, enorme tractor-banden of onder autowrakken. Klim in een boomhut en met perfect overzicht schakel je de ene na de andere tegenstander uit...

WILT JE EEN KEER EEN PROEFDUIK MAKEN?!

Bij ons kun je op reservering een proefduik maken in onze geweldige plas. Dit kan alleen of met meerdere personen tegelijk. Wij ontvangen je dan met een drankje in ons Paviljoen waar je uitleg krijgt over het duiken. Natuurlijk kun je  bij ons alle duikspullen gebruiken zodat je veilig kunt duiken. Bij jouw duik gaat er een persoonlijke buddy mee om je tijdens het duiken alles te laten zien en te ervaren. Ook voor tieners is dit zeer leerzaam en vernieuwend.  Informeer naar de mogelijkheden en kosten.

ZIPS & ROPES
Hoe ver ben jij bereid te gaan? Wat zijn je grenzen? Wanneer was de laatste keer dat je je echt uitgedaagd voelde? De attracties bij Zips 'n Ropes zijn zo uitdagend dat, zelfs als je niet durft, je toch net dat stapje verder gaat. De adrenaline giert door je lijf als je van de ene naar de andere spannende attractie gaat. Scheer met een noodgang over het water aan de ‘High Voltage’ zipline of laat je vanaf grote hoogte loodrecht naar beneden vallen vanaf de ‘Insane Gravity’. Check alle attracties op de website!

1/1

1/1

1/1

1/1

Telefoon 06 2005 5867

info@paviljoenbuitenhuis.nl

Geopend iedere zondag van 11.00-17.00 uur

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 by V2 / Buitenhuis