IMG_0992.jpg
IMG_0992.jpg

VOLG ONS OP

  • Facebook App Icon

Altijd al gedroomd van een vakantie in een bus? Op de Camping van Paviljoen het Buitenhuis is dit je kans. Een DAF Den Oudsten streekbus uit 1980, omgebouwd tot een luxe, hedendaagse accommodatie met alle kenmerken van de oude bus uit 1980.

 

Na tot 1995 dienst te hebben gedaan als streekbus in de provincie Limburg heeft de bus, omgebouwd tot camper, de mooiste reizen door Europa gemaakt. Sinds 2019 is de bus met pensioen en nu beschikbaar als accommodatie om van een heerlijke vakantie te genieten aan het water én met alle voorzieningen die er op Camping Buitenhuis geboden worden.

 

Met plek voor zes personen is deze bus uitermate geschikt als gezinsaccommodatie, met een groot tweepersoons bed, en tweestapelbedden is het comfortabel slapen voor iedereen. Daarnaast heb je de beschikking over een koffiemachine, waterkoker en alle keukengerei om een maaltijd of borrel te bereiden in de buitenkeuken van de camping.

 

Voor de bus heb je een grootse veranda met uitzicht over de hele camping en de plas, waar je kunt genieten van de zon en natuurlijk alle gezelligheid op de camping.

In onze verhuuraccommodaties is roken verboden. Aankomst vanaf 14.00 uur - vertrek voor 11.00 uur.

BBA Bus 24

Hieronder vindt u de prijzen voor overnachtingen in de BBA BUS. Indien u een reservering wilt plaatsen, klikt u op 'Reserveer'. U komt dan in het online reserveringsprogramma, waarin u alle nodige gegevens kunt invullen en de reservering kunt versturen. U ontvangt van ons een email met een link om uw reservering definitief te maken. Daarna nemen wij contact met u op om u te voorzien van de benodigde informatie.

All-in prijs voor de BBA BUS is op basis van maximaal 6 personen, 1 auto (op centrale parkeerplaats), gebruik algemene sanitairruimte en keuken,  koelkast, comfortabele bedden en centraal watertappunt. Optioneel linnenpakket (€ 7,50 p.p.) en eindschoonmaak (€ 35,-). Exclusief toeristenbelasting (€ 2,- p.o.p.p.) en boekingskosten. Honden niet toegestaan in onze BBA Bus.

Please reload

Nacht (incl. linnenpakket)

€ 185,-