1/5
KAMPEREN MET EIGEN CARAVAN OF TENT

Camping Het Buitenhuis biedt 30-50 kampeerplaatsen, met gebruik van douches, stroomaansluiting en watertappunt. Bovendien is er een centraal campingplein met een buitenkeuken waar u kunt wokken, grillen en barbecueën.

Kamperen in de vrije natuur, geen afgebakende staanplaatsen, maar vrije keuze. Aan de waterkant of tegen de bosrand, dichtbij de faciliteiten en het Paviljoen of lekker rustig in het groen.

 

Auto's parkeren op het centrale parkeerterrein, zodat de camping lekker rustig is en blijft, kinderen kunnen spelen en iedereen kan genieten van de ruimte en rust, ook voor de tent of caravan. Heerlijk niets doen, een boek lezen, in de zon liggen, spetteren in het water, een rondje waterfietsen of een lekker drankje drinken op het terras bij de snackbar. Alles is mogelijk!

PRIJSOVERZICHT
KAMPEERPLAATS 3-37

Hieronder vind je de prijzen voor een overnachting op een vrije kampeerplaats. Indien je een reservering wilt plaatsen, klik op 'Reserveer'. Je komt dan in het online reserveringsprogramma, waarin je alle nodige gegevens kunt invullen en de reservering kunt versturen. Je ontvangt van ons een email met een link om de reservering definitief te maken. Daarna nemen wij contact op om je te voorzien van de benodigde informatie.

Tarieven per dag/nacht

Kampeerplaats K3-K80            € 31,50

Weekprijs                                      € 175

Weekendprijs (3 nachten)        € 75

Midweekprijs (4 nachten)        € 100

Extra persoon                              €   3,50

Bijzettentje                                   €   2,50

Huisdier (aangelijnd)                €   2,50

Bezoeker                                       €   2,-

Toeristenbelasting p.o.p.p.      €   2,-

All-in prijs op basis van vier personen, (maximaal vier volwassenen en twee kinderen per kampeerplaats), één auto (op centrale parkeerplaats), één kampeermiddel, gebruik algemene sanitair ruimte, centrale stroomvoorziening, centraal watertappunt. 

Exclusief toeristenbelasting en boekings-kosten. Aankomst vanaf 14.00 uur - vertrek vóór 11.00 uur.

1/8
 
KAMPEREN
IN EEN BBA BUS

Altijd al gedroomd van een vakantie in een bus? Hier is je kans. Een DAF Den Oudsten streekbus uit 1980, omgebouwd tot een luxe, hedendaagse accommodatie met alle kenmerken van de oude bus uit 1980. Na tot 1995 dienst te hebben gedaan als streekbus in de provincie Limburg heeft de bus, omgebouwd tot camper, de mooiste reizen door Europa gemaakt. Sinds 2019 is de bus beschikbaar als accommodatie om van een heerlijke vakantie te genieten aan het water én met alle voorzieningen die er op Camping Buitenhuis geboden worden.

 

Met standaard plek voor vier personen is deze bus uitermate geschikt als gezins-accommodatie. Met een groot tweepersoons bed en een stapelbed is het comfortabel slapen voor iedereen. Indien gewenst kun je met zes personen slapen door gebruik te maken van de banken (hiervoor neem je zelf slaapzakken mee). Daarnaast heb je de beschikking over een koffiemachine, waterkoker en alle keukengerei om een maaltijd of borrel te bereiden in de buitenkeuken van de camping.

 

Vóór de bus heb je een grootse veranda met uitzicht over de hele camping en de waterplas, waar je kunt genieten van de zon en natuurlijk alle gezelligheid op de camping.

 

PRIJSOVERZICHT
BBA BUS 24

Hieronder vind je de prijzen voor een overnachting in de BBA BUS. Indien je een reservering wilt plaatsen, klik op 'Reserveer'. Je komt dan in het online reserveringsprogramma, waarin je alle nodige gegevens kunt invullen en de reservering kunt versturen. Je ontvangt van ons een email met een link om de reservering definitief te maken. Daarna nemen wij contact op om je te voorzien van de benodigde informatie.

Tarieven per dag/nacht

(inclusief linnenpakket vier personen)    € 185,-

Weekprijs (incl linnenpakket)                    € 500,-

Weekendprijs (incl linnenpakket)             € 350,-

Midweekprijs (incl linnenpakket)             €350.-  

Bezoeker                                                           €      2,-

Toeristenbelasting p.o.p.p.                          €      2,-

All-in prijs voor de BBA BUS is op basis van maximaal vier personen, één auto (op centrale parkeerplaats), gebruik algemene sanitair ruimte en keuken, koelkast, comfortabele bedden en centraal watertappunt.

Optioneel: eindschoonmaak (€ 35,-). Exclusief toeristenbelasting en boekingskosten. 

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuur accommodaties en roken is verboden. Aankomst vanaf 14.00 uur - vertrek vóór 11.00 uur.

PIPOWAGEN 9
PIPOWAGEN 9

PIPOWAGEN 9
PIPOWAGEN 9

PIPOWAGEN 31
PIPOWAGEN 31

PIPOWAGEN 9
PIPOWAGEN 9

1/12
KAMPEREN
IN EEN PIPOWAGEN

Vakantie = genieten. Van de sfeer, van de vrijheid, van de omgeving en van elkaar. Een gezellige, sfeervolle accommodatie is een vereiste voor een onvergetelijke vakantie. Met een verblijf in een van onze Pipowagens kun je zonder zorgen genieten van het ultieme vakantiegevoel.

De kinderen ravotten in het gras, plonzen in het water, spetteren langs de waterkant of genieten van de activiteiten op en rondom de camping. Kamperen met de kinderen is gegarandeerd een succes! En kamperen kan nog comfortabel zijn ook! De nostalgische pipowagen is geschikt voor maximaal vier personen en speciaal aangepast op een verblijf voor gezinnen met kinderen. Overdag ruim voldoende bewegingsvrijheid en ‘s avonds een comfortabel slaapgedeelte; praktischer kan niet. En dankzij de luxe van een eigen keukenblok en een gezellig eetgedeelte kunnen zowel de kleintjes als ouders genieten van een ontspannen en onvergetelijke vakantie. De veranda voor de wagen haalt buiten naar binnen. Gezellig samen ontbijten en ‘s avonds genieten van de rust en de gezelligheid van de camping. 

 

Onze Pipowagens zijn  geschikt voor elk jaargetijde, dus ook in het winterseizoen sfeervol en comfortabel.

PRIJSOVERZICHT
PIPOWAGEN 9-31

Hieronder vind je de prijzen voor een overnachting in de Pipowagen. Indien je een reservering wilt plaatsen, klik op 'Reserveer'. Je komt dan in het online reserveringsprogramma, waarin je alle nodige gegevens kunt invullen en de reservering kunt versturen. Je ontvangt van ons een email met een link om de reservering definitief te maken. Daarna nemen wij contact op om je te voorzien van de benodigde informatie.

Tarieven per dag/nacht

(inclusief linnenpakket 4 personen)   € 150,-

Weekend (vr-ma)                                      € 230,-

Midweek (ma-vr)                                      € 230,-

Week                                                             € 420,-

Toeristenbelasting p.o.p.p.                     €      2,- 

All-in prijs voor de Pipowagen is op basis van maximaal vier personen, één auto (op centrale parkeerplaats), gebruik algemene sanitair ruimte, ingerichte keuken, verlichting, koelkast, comfortabele bedden met dekbed en kussen, centraal watertappunt. Optioneel: bedlinnen (€ 7,50 p.p) (bij de boeking voor één nacht is bedlinnen inbegrepen) en eindschoonmaak (€ 35,-). Exclusief toeristenbelasting en boekings-kosten. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuur accommodaties en roken is verboden. Aankomst vanaf 14.00 u - vertrek vóór 11.00 u.

 
De POD's vanaf het campingplein
De POD's vanaf het campingplein

De POD's met in de achtergrond de Bu
De POD's met in de achtergrond de Bu

Het plaatsen van de POD's en Buitenh
Het plaatsen van de POD's en Buitenh

De POD's vanaf het campingplein
De POD's vanaf het campingplein

1/3
KAMPEREN IN EEN POD

Geen tent en toch het echte kampeergevoel. De POD is in zijn geheel opgetrokken uit hout en voorzien van ramen met dubbel glas. De houten huls biedt geborgenheid en warmte. Ook in het voor- en naseizoen is de POD een welkome thuisbasis. Dankzij de bijzondere vormgeving blijft kamperen gewoon kamperen. De ideale plek voor de minder ervaren kampeerder én zeer geliefd bij de doorgewinterde liefhebber van het buitenleven. De POD is een geweldige plek voor elk soort vakantieganger en elk soort vakantie. Sinds de introductie van de POD in 2007 in Groot-Brittannië is het een groot succes. 

 

Glamping Het Buitenhuis heeft twee POD's en twee Buitenhuisjes. De POD's zijn geschikt voor vier personen en beschikken over een koelkast, koffiezetter en waterkoker. Vier comfortabele bedden zorgen voor een uitstekende nachtrust. In tegenstelling tot de Buitenhuisjes hebben de POD's een meer basic uitstraling.

 

Verder kan gebruik gemaakt worden van alle centrale faciliteiten, waaronder sanitair, buitenkeuken, centraal en gezellig camping plein etc.

PRIJSOVERZICHT  POD 1-2

Hieronder vind je de prijzen voor een overnachting in een POD. Indien je een reservering wilt plaatsen, klik op 'Reserveer'. Je komt dan in het online reserveringsprogramma, waarin je alle nodige gegevens kunt invullen en de reservering kunt versturen. Je ontvangt van ons een email met een link om de reservering definitief te maken. Daarna nemen wij contact op om je te voorzien van de benodigde informatie.

Tarieven

Nacht (incl. linnenpakket)          € 130,-

Weekend (vr-ma)                            € 200,-

Midweek (ma-vr)                            € 200,-

Week                                                   € 360,-

Toeristenbelasting p.o.p.p.           €      2,-

All-in prijs voor een POD is op basis van maximaal vier personen, één auto (op centrale parkeerplaats), gebruik algemene sanitair ruimte en buitenkeuken, verlichting, koelkast, comfortabele bedden en centraal watertappunt. Optioneel: linnenpakket (€ 7,50 p.p) en eind-schoonmaak (€ 35,-). Exclusief toeristenbelasting en boekingskosten.

 

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuur accommodaties en roken is verboden. Aankomst vanaf 14.00 uur - vertrek vóór 11.00 uur.

 

 
De Buitenhuisjes en Pipowagen 9
De Buitenhuisjes en Pipowagen 9

De Buitenhuisjes aan het water
De Buitenhuisjes aan het water

Het plaatsen van de POD's en Buitenh
Het plaatsen van de POD's en Buitenh

De Buitenhuisjes en Pipowagen 9
De Buitenhuisjes en Pipowagen 9

1/5
KAMPEREN IN 'N BUITENHUISJE

De Buitenhuisjes zijn uiterlijk gelijk aan de POD's. Geheel opgetrokken uit hout en voorzien van ramen met dubbel glas. De houten huls biedt geborgenheid en warmte. Ook in het voor- en naseizoen is een Buitenhuisje een welkome thuisbasis. Dankzij de bijzondere vormgeving blijft kamperen gewoon kamperen. De ideale plek voor de minder ervaren kampeerder én zeer geliefd bij de doorgewinterde liefhebber van het buitenleven. Een Buitenhuisje is een geweldige plek voor elk soort vakantieganger en elk soort vakantie.  

 

Glamping Het Buitenhuis heeft twee Buitenhuisjes. In tegenstelling tot de POD's zijn de Buitenhuisjes zeer compleet. De Buitenhuisjes zijn geschikt voor twee personen, luxueus en comfortabel ingericht en beschikken over een tweepersoons boxspring met dekbedden, een klamboe, sfeervolle inrichting en een koelkast met Senseo koffiezetter en waterkoker.

 

Verder kan gebruik gemaakt worden van alle centrale faciliteiten, waaronder sanitair, buiten-keuken, centraal en gezellig campingplein etc.

 

PRIJSOVERZICHT BUITENHUISJE 38-39

Hieronder vind je de prijzen voor een overnachting in een Buitenhuisje. Indien je een reservering wilt plaatsen, klik op 'Reserveer'. Je komt dan in het online reserveringsprogramma, waarin je alle nodige gegevens kunt invullen en de reservering kunt versturen. Je ontvangt van ons een email met een link om de reservering definitief te maken. Daarna nemen wij contact op om je te voorzien van de benodigde informatie.

Tarieven

Nacht (incl. linnenpakket)        €   95,-

Weekend (vr-ma)                           € 195,-

Midweek (ma-vr)                           € 195,-

Week                                                 € 350,-

Toeristenbelasting p.o.p.p.          €     2,-

All-in prijs voor een Buitenhuisje is op basis van twee personen, één auto (op centrale parkeerplaats), gebruik algemene sanitair ruimte en buitenkeuken, verlichting, koelkast, comfortabele bedden en centraal watertappunt. Optioneel: linnenpakket (€ 7,50 p.p) en eind-schoonmaak (€ 35,-). Exclusief toeristenbelasting en boekingskosten.

 

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuur accommodaties en roken is verboden. Aankomst vanaf 14.00 uur - vertrek vóór 11.00 uur.

 

 
Saljoet aan de steiger
Saljoet aan de steiger

Keukentje in de Saljoet
Keukentje in de Saljoet

De oorspronkelijke Saljoet
De oorspronkelijke Saljoet

Saljoet aan de steiger
Saljoet aan de steiger

1/8
OVERNACHTEN IN EEN SALJOET

Deze Saljoet hing jaren geleden nog onder een booreiland en fungeerde als reddingsboot waarin 28 personen konden plaatsnemen. Hij was uitgerust met een sterke scheepsmotor, een sprinklerinstallatie en een eigen zuurstofvoor-ziening. De Saljoet is in 1972 gebouwd door de firma Whittaker Survival Systems uit California.

 

In 2008 is de Saljoet totaal gestript en met liefde voor de scheepvaart verbouwd tot een luxe hotelkamer, voorzien van alle mogelijke faciliteiten, zoals een keuken, toilet, zithoek en comfortabel bed. Gelegen in het water tussen het riet, met een eigen aanlegsteiger en terras, is de Saljoet de ultieme ervaring van glamping. Luxe kamperen in een bijzondere accommodatie. De Saljoet is te reserveren voor een week, maar ook voor één nacht.

 

De Saljoet is voor iedereen die graag een aparte beleving wil meemaken. Slapen en dobberen op het water van de Groene Heuvels. Wakker worden in een groene omgeving en uitkijken over het water vanaf de privé aanlegsteiger. Voor zover bekend is de Saljoet de enige in zijn soort die is omgebouwd tot hotelsuite en ook geboekt kan worden.

 

PRIJSOVERZICHT SALJOET

Hieronder vind je de prijs voor een overnachting in de Saljoet. Indien je een reservering wilt plaatsen, klik op 'Reserveer'. Je komt dan in het online reserveringsprogramma, waarin je alle nodige gegevens kunt invullen en de reservering kunt versturen. Je ontvangt van ons een email met een link om de reservering definitief te maken. Daarna nemen wij contact op om je te voorzien van de benodigde informatie.

Tarief per  nacht           € 185,-

All-in prijs voor de Saljoet is op basis van twee personen, één auto (op centrale parkeerplaats), gebruik douches, ingerichte keuken, verlichting, koelkast, comfortabel bed met dekbedden, watervoorziening, eigen toilet, eindschoonmaak, linnenpakket en toeristen-belasting. Exclusief  boekingskosten. De Saljoet heeft géén verwarming.

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuur accommodaties en roken is verboden. Aankomst vanaf 14.00 uur - vertrek vóór 11.00 uur.