VOLG ONS OP

  • Facebook App Icon

Deze Saljoet hing enkele jaren geleden nog onder een booreiland en fungeerde als reddingsboot waarin 28 personen konden plaatsnemen. Hij was uitgerust met een sterke scheepsmotor, een sprinklerinstallatie en een eigen zuurstofvoorziening.

 

Een paar jaar geleden is de Saljoet, met liefde voor de scheepsvaart, omgetoverd tot een luxe hotelkamer, voorzien van alle mogelijke faciliteiten, zoals een keuken, toilet, zithoek en comfortabel bed. Gelegen in het water tussen het riet, met een eigen aanlegsteiger en terras, is de Saljoet de ultieme ervaring van glamping. Luxe kamperen in een bijzondere accomodatie. De Saljoet is te reserveren voor een week, maar ook voor 1 nacht.

 

De Saljoet is voor iedereen die graag een aparte beleving wil meemaken. Slapen en dobberen op het water van de Groene Heuvels. Wakker worden in een groene omgeving en uitkijken over het water vanaf de privé aanlegsteiger. Voor zover bekend is de Saljoet de enige in zijn soort die is omgebouwd tot hotelsuite en ook geboekt kan worden.

SALJOET 40

Hieronder vindt u de prijzen voor overnachtingen in de SALJOET. Indien u een reservering wilt plaatsen, klikt u op 'Reserveer'. U komt dan in het online reserveringsprogramma, waarin u alle nodige gegevens kunt invullen en de reservering kunt versturen. U ontvangt van ons een email met een link om uw reservering definitief te maken. Daarna nemen wij contact met u op om u te voorzien van de benodigde informatie.

All-in prijs voor Saljoet is op basis van 2 personen, 1 auto (op centrale parkeerplaats), gebruik douches, ingerichte keuken, verlichting, koelkast, comfortabel bed met dekbedden, watervoorziening, eigen toilet, eindschoonmaak, linnenpakket en toeristenbelasting. Exclusief boekingskosten. De Saljoet heeft géén verwarming. Honden niet toegestaan in de Saljoet. In onze verhuuraccommodaties is roken verboden. Aankomst vanaf 14 u. - Vertrek voor 11 u.

Please reload

Nacht 

 

€ 185,-