VOLG ONS OP

  • Facebook App Icon

Geen tent en toch het echte kampeergevoel. The Pod is in zijn geheel opgetrokken uit hout en voorzien van ramen met dubbel glas. De houten huls biedt geborgenheid en warmte. Ook in het voor- en naseizoen is The Pod een welkome thuisbasis.

Dankzij de bijzondere vormgeving blijft kamperen gewoon kamperen. De ideale plek voor de minder ervaren kampeerder én zeer geliefd bij de doorgewinterde liefhebber van het buitenleven . The Pod is een geweldige plek voor elk soort vakantieganger en elk soort vakantie. Sinds de introductie van The Pod in 2007 in Groot-Brittannië is het een groot succes. 

 

Glamping Het Buitenhuis heeft twee POD's en twee Buitenhuisjes. De POD's zijn geschikt voor vier personen en beschikken over een koelkast, koffiezetter en waterkoker. Vier comfortabele bedden zorgen voor een uitstekende nachtrust. In tegenstelling tot de Buitenhuisjes hebben de POD's een meer basic uitstraling.

 

De Buitenhuisjes zijn geschikt voor twee personen, luxueus en comfortabel ingericht en beschikken over een twee persoons boxspring met dekbedden, een klamboe, sfeervolle infrichting en een koelkast met Senseo koffiezetter en waterkoker.

De 

Verder kan gebruik gemaakt worden van alle centrale faciliteiten, waaronder sanitair, buitenkeuken, centrale en gezellige campingplein etc.

BUITENHUISJE 38 - 39

Hieronder vindt u de prijzen voor overnachtingen in een Buitenhuisje Indien u een reservering wilt plaatsen, klikt u op 'Reserveer'. U komt dan in het online reserveringsprogramma, waarin u alle nodige gegevens kunt invullen en de reservering kunt versturen. U ontvangt van ons een email met een link om uw reservering definitief te maken. Daarna nemen wij contact met u op om u te voorzien van de benodigde informatie. 

 

All-in prijs voor Buitenhuisje is op basis van 2 personen, 1 auto (op centrale parkeerplaats), gebruik algemene sanitair ruimte en buitenkeuken, verlichting, koelkast, comfortabele bedden en centraal watertappunt. Optioneel: linnenpakket (€ 7,50 p.p.) en eindschoonmaak (€ 35,-). Exclusief toeristenbelasting (€ 2,- p.o.p.p.) en boekingskosten. Honden niet toegestaan in onze Buitenhuisjes. In onze verhuuraccommodaties is roken verboden. Aankomst vanaf 14 u. - Vertrek voor 11 u.

POD 1 - 2

Hieronder vindt u de prijzen voor overnachtingen in een POD. Indien u een reservering wilt plaatsen, klikt u op 'Reserveer'. U komt dan in het online reserveringsprogramma, waarin u alle nodige gegevens kunt invullen en de reservering kunt versturen. U ontvangt van ons een email met een link om uw reservering definitief te maken. Daarna nemen wij contact met u op om u te voorzien van de benodigde informatie.

All-in prijs voor POD is op basis van maximaal 4 personen, 1 auto (op centrale parkeerplaats), gebruik algemene sanitairruimte en buitenkeuken, verlichting, koelkast, comfortabele bedden en centraal watertappunt. Optioneel: linnenpakket (€ 7,50 p.p.) en eindschoonmaak (€ 35,-). Exclusief toeristenbelasting (€ 2,- p.o.p.p.) en boekingskosten. Honden niet toegestaan in onze POD's. In onze verhuuraccommodaties is roken verboden. Aankomst vanaf 14 u. - Vertrek voor 11 u.

Please reload

Nacht (incl. linnenpakket)

Weekend (vr-ma)

Midweek (ma-vr)

Week

€   95,-

€ 195,-

€ 195,-

€ 350,-

 

Laagseizoen

Nacht

Weekend (vr-ma)

Midweek (ma-vr)

Week

€   85,-

€ 165,-

€ 155,-

€ 300,-

 

Hoogseizoen

Nacht

Weekend (vr-ma)

Midweek (ma-vr)

Week

€   95,-

€ 240,-

€ 255,-

€ 450,-

 

Nacht (incl. linnenpakket)

Weekend (vr-ma)

Midweek (ma-vr)

Week

€ 130,-

€ 200-

€ 200,-

€ 360,-