VOLG ONS OP

  • Facebook App Icon

Camping Het Buitenhuis biedt 28 kampeerplaatsen, met gebruik van douches, stroomaansluiting en watertappunt. Bovendien is er een centraal campingplein met een buitenkeuken waar u kunt wokken, grillen en barbecuen.

 

Kamperen in de vrije natuur, geen afgebakende staanplaatsen, maar vrije keuze. Aan de waterkant of tegen de bosrand, dichtbij de faciliteiten en het Paviljoen of lekker rustig in het groen.

 

Auto's parkeren op het centrale parkeerterrein, zodat de camping lekker rustig is en blijft, kinderen kunnen spelen en iedereen kan genieten van de ruimte en rust, ook voor de tent of caravan. Heerlijk niets doen, een boek lezen, in de zon liggen, spetteren in het water of een lekker drankje drinken op het terras van het Paviljoen. Alles is mogelijk!

 

En wilt u een keer niet zelf kokkerellen, biedt het Paviljoen heerlijke, betaalbare gerechten met een prachtig uitzicht op het water van de Groene Heuvels.

Kampeerplaats 3-37

Hieronder vindt u de prijzen voor overnachting op een vrije kampeerplaats. Indien u een reservering wilt plaatsen, klikt u op 'Reserveer'. U komt dan in het online reserveringsprogramma, waarin u alle nodige gegevens kunt invullen en de reservering kunt versturen. U ontvangt van ons een email met een link om uw reservering definitief te maken. Daarna nemen wij contact met u op om u te voorzien van de benodigde informatie.  

All-in prijs op basis van 2 personen, 1 auto (op centrale parkeerplaats), 1 kampeermiddel, gebruik algemene sanitairruimte, centrale stroomvoorziening, centraal watertappunt, exclusief toeristenbelasting en boekingskosten. Aankomst vanaf 14 u. - Vertrek voor 11 u.

Please reload

Tarieven per dag/nacht

Kampeerplaats K3-K37

Extra persoon 

Bijzettentje

Huisdier (aangelijnd)

Koelkast bij de kampeerplaats

Bezoeker

Toeristenbelasting p.o.p.p.

 

 

€ 25,00

€   3,50

€   2,50

€   2,50

€   5,00

€   2,00

€   2,00

Voorseizoensplaats / Seizoensplaats 2020

Camping Het Buitenhuis beschikt over een beperkt aantal vaste kampeer-plaatsen voor het seizoen 2018. Voorseizoen van ca. 15 april tot en met 19 juni, seizoen van ca. 15 april tot 1 november. De kosten voor een voorseizoensplaats bedragen € 395,-. Een seizoensplaats kost € 1650,-. Dit is een all-in prijs inclusief stroom en alle faciliteiten van de camping. Reserveringen in overleg. Indien u geinteresseert bent in een (voor)seizoensplaats, stuurt u dan een e-mail via de 'reserveer' button.