1/6

2 T/M 6 MEI 2016

MEIVAKANTIE ZIPS&ROPES + BBQ MIDWEEK

In de meivakantie er even tussenuit met z'n tweeën of met het hele gezin. Met dit arrangement bent u zowel actief, samen met de kinderen, bezig, maar geniet u ook op ons terras van een overheerlijke barbecue op woensdag. Het klimpark Zips & Ropes ligt aan de andere kant van het water en hier maakt u gebruik van het Klimpark Hoogte Pakket XL. Meer informatie vindt u via de link hieronder. Op woensdag verwachten wij u op ons terras waar u gaat genieten van ons Barbecue feest. Dit arrangement is op basis van 4 personen, in combinatie met een kampeerplaats of verblijf in één van onze accommodaties; Pipowagen, Pod, Berbertent of Tipi. Wilt u met 2 personen komen, kan dat natuurlijk ook. U heeft dan de keuze uit een kampeerplaats of een Buitenhuisje.

 

All-in prijzen: op basis van gezelschap van 2 of 4 personen, activiteit op basis van 2 personen, barbecue feest op basis van 2 of 4 personen (incl. drankjes).

Kampeerplaats + Zips&Ropes + BBQ feest;

                                                               2 personen € 210,- / 4 personen € 305,-

Pipowagen + Zips&Ropes + BBQ feest; € 495,-

Pod + Zips&Ropes + BBQ feest; € 465,-

Berbertent of Tipi + Zips&Ropes + BBQ feest; € 450,-

Buitenhuisje + Zips&Ropes + BBQ feest; 2 personen; € 395,-

 

Klik op de 'buttons' links voor meer informatie of Klik op de reserveer buttons rechts. U komt dan in ons online reserveringssysteem, waar u onder 'klik hier voor onze arrangementen' direct het arrangement van uw keuze kunt boeken.

Online reserveren 

1/2

29 APRIL T/M 2 MEI 2016

MEIVAKANTIE ACTIEF WEEKEND

Dit arrangement is op basis van 4 personen, in combinatie met een kampeerplaats of verblijf in één van onze accommodaties; Pipowagen, Pod, Berbertent of Tipi. Wilt u met 2 personen komen, kan dat natuurlijk ook. U heeft dan de keuze uit een kampeerplaats of een Buitenhuisje.

Op zaterdag geniet u met 2 personen van een duikervaring in onze mooie waterplas onder begeleiding van een ervaren instructeur, die u de beginselen van het duiken leert en maakt u een duik naar een van onze 'schatten' onder water. Op zondag staat een 'flyboard-experience' op het programma en kunnen 2 personen 'dansen, vliegen en duiken als een dolfijn' over het water. Wilt u met meer personen duiken of flyboarden, stuurt u ons dan een email, dan maken we een persoonlijk arrangement voor uw gezelschap.

 

All-in prijzen: op basis van gezelschap van 2 of 4 personen, activiteiten op basis van 2 personen.

Kampeerplaats/duiken/flyboarden; 2 personen € 270,- / 4 personen € 300,-

Pipowagen/duiken/flyboarden; € 495,-

Pod/duiker/flyboarden; € 465,-

Berbertent of Tipi/duiken/flyboarden; € 450,-

Buitenhuisje; 2 personen; € 445,-

 

Klik op de 'buttons' links voor meer informatie of Klik op de reserveer buttons rechts. U komt dan in ons online reserveringssysteem, waar u onder 'klik hier voor onze arrangementen' direct het arrangement van uw keuze kunt boeken.

Online reserveren 

Camping Het buitenhuis heeft arrangementen om uw verblijf nog aantrekkelijker te maken. Hieronder vindt u diverse mogelijkheden die u direct kunt boeken en waar u kunt kiezen uit activiteiten of culinaire combinaties, tegen aantrekkelijke prijzen. Geen verassingen achteraf en leuk voor het hele gezin, maar ook als u er met z'n tweeën even tussenuit wilt. Komt u er niet meteen uit of wenst u meer informatie, kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen; info@campingbuitenhuis.nl of T 06 20055867.  We hopen dat er iets interessants tussen zit en verwelkomen u graag op onze camping!

VOLG ONS OP

© 2016 by Camping en Paviljoen Het Buitenhuis

  • Facebook App Icon
1/6

6 T/M 9 MEI 2016

MEIVAKANTIE MOEDERDAGWEEKEND

Moederdag valt in de meivakantie en wat is er lekkerder dan dit te combineren met een weekendje weg. Leuk voor het hele gezin en moeder kan extra verwend worden. Ons Moederdag Weekend is op basis van 4 personen, in combinatie met een kampeerplaats of verblijf in één van onze accommodaties; Pipowagen, Pod, Berbertent of Tipi.

Op zaterdag geniet u met 2 personen van een duikervaring in onze mooie waterplas onder begeleiding van een ervaren instructeur, die u de beginselen van het duiken leert en maakt u een duik naar een van onze 'schatten' onder water of... gaat u liever voor een 'flyboard-experience' voor 2 personen; 'dansen, vliegen en duiken als een dolfijn' over het water. Wilt u met meer personen duiken of flyboarden, stuurt u ons dan een email, dan maken we een persoonlijk arrangement voor uw gezelschap. Zondag staat in het teken van moederdag en verwennen wij u met een 'moederdag ontbijt'. Volop lekkernijen, broodjes, beleg e.d., koffie, thee, jus d'orange en een glaasje 'bubbels' om moederdag feestelijk mee te beginnen.

 

All-in prijzen: op basis van gezelschap 4 personen, activiteit op basis van 2 personen, moederdag-ontbijt op basis van 4 personen.

Kampeerplaats + duiken of flyboarden + moederdag ontbijt; € 265,- 

Pipowagen + duiken of flyboarden + moederdag ontbijt; € 445,-

Pod + duiken of flyboarden + moederdag ontbijt; € 415,-

Berbertent of Tipi + duiken of flyboarden + moederdag ontbijt; € 395,-

 

Klik op de 'buttons' links voor meer informatie of Klik op de reserveer buttons rechts. U komt dan in ons online reserveringssysteem, waar u onder 'klik hier voor onze arrangementen' direct het arrangement van uw keuze kunt boeken.

ONLINE RESERVEREN

1/6

Verblijf een hele week op Camping Het Buitenhuis (van vrijdag tot vrijdag of maandag tot maandag) en geniet tijdens uw vakantie van 3 culinaire avonden. Als de weergoden ons goed gezind zijn kunt u overdag heerlijk relaxen bij uw accommodatie, op het strand of in de mooie natuur. Of de Gelderse omgeving en dorpjes of steden ontdekken. 's Avonds verwennen wij u met onze 3 culinaire avonden:

 

- 1 - een ITALIAANSE PROEVERIJ met pizza's en andere italiaanse lekkernijen uit onze pizza oven, klaargemaakt op ons terras (inclusief drankjes).

- 2 - op woensdag ons BBQ FEEST, heerlijk genieten van al het lekkers dat onze koks bereiden op de grote barbecue (inclusief drankjes).

- 3 - tot slot een OOSTERSE AVOND, waan u eventjes in Azië met de lek-kerste vis-, vlees- en groente gerechten uit de Oosterse keuken, bereidt door onze koks in de wok en grill van onze buitenkeuken. Een diversiteit aan gerechten passeert de revue, voor ieder wat wils (inclusief drankjes).

 

Dit culinaire arrangement is op basis van 4 personen, in combinatie met een kampeerplaats of verblijf in één van onze accommodaties; Pipowagen, Pod, Berbertent of Tipi. Wilt u met 2 personen komen, kan dat natuurlijk ook. U heeft dan de keuze uit een kampeerplaats of een Buitenhuisje.

 

All-in prijzen: op basis van gezelschap van 2 of 4 personen,  3 culinaire avonden met 2 of 4 personen (incl. drankjes).

Kampeerplaats + Italiaanse proeverij + BBQ feest + Oosterse avond;

                                                   2 personen € 350,- / 4 personen € 550,-

Pipowagen + Italiaanse proeverij + BBQ feest + Oosterse avond; € 799,-

Pod + Italiaanse proeverij + BBQ feest + Oosterse avond; € 750,-

Berbertent of Tipi + Italiaanse proeverij + BBQ feest +

                                                   Oosterse avond; € 725,-

Buitenhuisje + Italiaanse proeverij + BBQ feest + Oosterse avond;

                                                   2 personen; € 615,-

 

Klik op de 'buttons' links voor meer informatie of Klik op de reserveer buttons rechts. U komt dan in ons online reserveringssysteem, waar u onder 'klik hier voor onze arrangementen' direct het arrangement van uw keuze kunt boeken.

29 APRIL T/M 6 MEI

... OF ...

2 T/M 9 MEI

MEIVAKANTIE CULINAIRE WEEK

Online reserveren