ACTIVITEITEN OP EN ROND CAMPING HET BUITENHUIS

Er is veel te doen en te beleven op en rond de camping en de Groene Heuvels. De camping ligt pal aan het mooie water en u kunt er kano's, waterfietsen en roeiboten gebruiken, een picknick organiseren of in het Paviljoen terecht. Verschillende duikclubs maken gebruik van het water en er kan een duik gemaakt worden of een duikcursus gevolgt worden. In de directe omgeving, maximaal 3 minuten lopen, van Het Buitenhuis zijn er verder de volgende mogelijkheden voor sport en ontspanning: de Paintbal-Boerderij, Zips&Ropes, Tenniscentrum, Midgetgolf, Overdekt Zwembad, Bowling en natuurlijk heerlijk zwemmen in de grote waterplas, lekker luieren op het strand of een wandeling door de mooie omgeving maken. Een fietstocht of bezoek aan de ambachtelijke kaasboerderij of het Rondeel behoren eveneens tot de mogelijkheden. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Lekker fietsen

De omgeving van de Groene Heuvels is bijzonder mooi. Heerlijke fietstochten over landelijke weggetjes, door mooie dorpen tussen het groen. Je waant je in een andere wereld. Ontdek de vele mooie plekjes van Gelderland.

 

Om het je gemakkelijk te maken kunt je een fiets huren, voor een dagje, een weekend of een hele week. Jij bepaalt wat je het liefste doet. En je kunt er natuurlijk altijd een dagje aan vast plakken en nog meer genieten van de mooie omgeving.

 

Meer informatie bij de receptie of bij het vakantiepark.

1/1

Bowling

Ga de competitie aan en geniet samen van een uurtje (of langer) bowlen op de indoor baan van het vakantiepark De Groene Heuvels. Genieten voor jong en oud!

 

Meer informatie bij de receptie of bij het vakantiepark.

1/1
 

Scuba Services uit Bennekom verzorgt het duikgedeelte bij Recreatieplas De Groene Heuvels. Ook voor gasten van de camping is het mogelijk om een proefduik te maken in onze geweldige plas, uiteraard onder begeleiding van een ervaren instructeur.

 

Bij de duik gaat er een persoonlijke buddy mee om je tijdens het duiken alles te laten zien en te ervaren. Geloof me... er gaat een nieuwe wereld voor je open en ik waarschuw alvast, want het werkt verslavend. Ook voor tieners is dit zeer leerzaam en vernieuwend.

1/7

Vergeet wat je weet over paintball.

Dit is paintball. Voorzien van een stevige overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je een van onze uitdagende arena’s. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Verschuil je achter een echt zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken. Klim in een boomhut en met perfect overzicht schakel je de ene na de andere tegenstander uit...

 

1/6
We hebben 8 kano's (1-persoons)...We 

2 roeiboten (max. 4 personen)...

3 waterfietsen (2x 2-persoons en 1x 4-persoons)...

3 waterfietsen 'Zwaan' (niet gratis, info bij de receptie)


Deze zijn voor gasten van de camping gratis te gebruiken. Leuk voor jong en oud!

 

Zwemvesten zijn verkrijgbaar via de receptie en verplicht voor kinderen jonger als 12 jaar.

 

De boten, waterfietsen en kano's dienen na afloop weer terug gebracht te worden naar de steiger.

 

Ook hebben wij een Picknick Arrangement in combinatie met het gebruik van een van onze boten of waterfietsen. Vraag er naar bij de receptie.

 

1/5

Hoe ver ben jij bereid te gaan? Wat zijn je grenzen?

Wanneer was de laatste keer dat je je echt uitgedaagd voelde? De attracties bij Zips ‘n Ropes zijn zo uitdagend dat, zelfs als je niet durft, je toch net dat stapje verder gaat. 

De adrenaline giert door je lijf als je van de ene naar de andere spannende attractie gaat. Scheer met een noodgang over het water aan de ‘High Voltage’ zipline of laat je vanaf grote hoogte loodrecht naar beneden vallen vanaf de ‘Insane Gravity’. Check alle attracties op de website!

1/7

Overdekt zwembad

Gasten van Camping Het Buitenhuis kunnen gebruik maken van het binnenzwembad van het naastgelegen vakantiepark Groene Heuvels.

Zo is het ook met minder mooi weer goed toeven op en rond onze camping. 

 

Meer informtie bij de receptie of bij het vakantiepark.

1/3

Midget golf

In de mooie omgeving van De Groene Heuvels ligt op loopafstand de leuke midget golf baan van het vakantiepark. Lekker met het hele gezin genieten van mooi weer en een spelletje. Wie gaat er winnen?

 

Meer informatie bij de receptie of bij het vakantiepark.

1/1

Tennisbaan

Lekker sportief bezig zijn kan bij vakantiepark de Groene Heuvels, op 3 minuten lopen van de camping. Hier kunt u tegen betaling van een kleine vergoeding gebruik maken van de tennisbaan en een lekker balletje slaan.

 

Het vakantiepark beschikt over meerdere tennisbanen voor haar gasten en de gasten van camping Het Buitenhuis.

 

Meer informatie bij de receptie of bij het vakantiepark.

1/3