In de mooie omgeving van 'de  Groene Heuvels' ligt Het Buitenhuis, camping en paviljoen en nog veel meer... Kamperen op een natuurlijke wijze, onder en tussen de bomen, in het groen met uitzicht over het water. Dat is onze camping, met zo'n 30 kampeerplaatsen voor tent of caravan. 

Naast de losse kampeerplaatsen is het mogelijk om, Buitenhuisjes, Pod's, Pipowagens en een heuse BBA Bus te huren voor jullie vakantie, midweek, week of zomaar een nachtje weg. Natuurlijk kun je ook overnachten in de Saljoet, die een eigen ligplaats heeft met een steiger in het water.

Het Buitenhuis is ook dé omgeving voor een feest, groepsvakantie of teambuilding. Met name de weekenden, in het voor- en naseizoen, zijn voller en drukker omdat er vaak bruiloften of feesten gegeven worden in en rond ons Paviljoen. Hiervan kun je met name in de avonden wat gezellige geluidsoverlast verwachten.

 

Wil je meer weten over de kampeermogelijkheden of een overnachting of vakantie boeken, maak dan gebruik van ons reserveringssysteem op de website (klik op de 'reserveer' buttons op de pagina's kampeer-mogelijkheden). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul van Raamsdonk (T 0620055867) of een e-mail sturen.

 

We verwelkomen je graag op onze camping aan het water!

VOLG ONS OP

  • Facebook App Icon

10%

VROEGBOEK

KORTING

Klik op de buttons voor meer informatie
TENNIS-
BAAN
FIETS-VERHUUR
MIDGET-
GOLF
PAINTBALL
ZIPS&
ROPES
OVERDEKT
ZWEMBAD
WATER-
FIETSEN
KANO'S
DUIKEN