A C T I V I T E I T E N

Rondom het water, op maximaal 3 minuten lopen van 'Het Buitenhuis' zijn er diverse mogelijkheden voor een cursus, activiteit of sport in combinatie met de gezelligheid van ons paviljoen en terras. Hieronder geven we je enkele creatieve en sportieve activiteiten. Heb je zelf wensen of ideeen, informeer dan eens naar de mogelijkheden.

PAINTBALL BOERDERIJ
 

Vergeet wat je weet over paintball. Dit is paintball!

Voorzien van een stevige overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je een van onze uitdagende arena’s. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Verschuil je achter een echt zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken. Klim in een boomhut en met perfect overzicht schakel je de ene na de andere tegenstander uit...
 
ZIPS & ROPES
 

Hoe ver ben jij bereid te gaan? Wat zijn je grenzen?

Wanneer was de laatste keer dat je je echt uitgedaagd voelde? De attracties bij Zips ‘n Ropes zijn zo uitdagend dat, zelfs als je niet durft, je toch net dat stapje verder gaat. De adrenaline giert door je lijf als je van de ene naar de andere spannende attractie gaat. Scheer met een noodgang over het water aan de ‘High Voltage’ zipline of laat je vanaf grote hoogte loodrecht naar beneden vallen vanaf de ‘Insane Gravity’. Check alle attracties op de website!

1/7
 
1/6
1/7
WILT U EEN KEER EEN PROEFDUIK MAKEN?!

Bij ons kunt u op reservering een proefduik maken in onze geweldige plas. Dit kan alleen of met meerdere personen tegelijk. Wij ontvangen u dan met een drankje in ons Paviljoen waar u uitleg krijgt over het duiken. Natuurlijk kunt u bij ons alle duikspullen gebruiken zodat u veilig kunt duiken.

Bij uw duik gaat er een persoonlijke buddy mee om u tijdens het duiken alles te laten zien en te ervaren. Geloof me... er gaat een nieuwe wereld voor u open en ik waarschuw u alvast, want het werkt verslavend.

Ook voor tieners is dit zeer leerzaam en vernieuwend. Na de duik serveren wij u een heerlijke maaltijd in ons restaurant waar u kunt bijkomen en nagenieten van deze bijzondere ervaring.

 

TIP: dit is ook leuk om kado te geven...

 

Informeer naar de mogelijkheden en kosten.

 

 
1/4
WATERFIETSEN, KANO'S EN BOTEN
 
We hebben 8 kano's (1-persoons)...

2 roeiboten (max. 4 personen) en...

3 waterfietsen (2x 2-persoons en 1x 4-persoons).

3 waterfietsen 'Zwaan' (deze zijn niet gratis, info bij de receptie)


Deze zijn, tijdens uw feest, voor gasten van het paviljoen gratis te gebruiken. Ook gasten van de camping mogen gratis gebruik maken van de voorzieningen.  Voor overige gasten zijn de water attributen te huur. Leuk voor de kinderen! Zwemvesten zijn verkrijgbaar via de receptie en verplicht voor kinderen jonger dan 12 jaar. De boten, waterfietsen en kano's dienen na afloop weer terug gebracht te worden naar de steiger.

 

PICKNICK ARRANGEMENT

 

Ook hebben wij een Picknick arrangement, leuk in combinatie met een boot- of waterfiets-tochtje, klik hier voor informatie.

Vieren jullie een feest bij Paviljoen Het Buitenhuis en zijn er ook veel kinderen onder de gasten, dan kunnen wij zorgen voor een animatie team dat leuke activiteiten gaat organiseren voor de kinderen en jongeren. Julie kunnen denken aan:

 

Vlotten bouwen - voetballen - kanowedstrijden - speurtocht - pizza's en pannenkoeken bakken - diverse waterspelen - kampvuur met marshmallows en stokbrood bakken -

en nog veel meer.

 

Zo worden zorgen uit handen genomen en kan iedereen optimaal genieten van een heerlijk verblijf bij Het Buitenhuis.

ANIMATIE
TEAM
 
 

ACTIVITEITEN OMGEVING

In de directe omgeving (maximaal 300 meter) heeft u verder de volgende voorzieningen voor sport en ontspanning:

 

TENNISCENTRUM        MIDGETGOLF         BOWLINGBANEN         OVERDEKT ZWEMBAD          DUIKCURSUSSEN

VOLG ONS OP

  • Facebook App Icon