Maak van jullie verblijf een feest

Camping, paviljoen en nog veel meer... Kamperen op een natuurlijke wijze, onder en tussen de bomen, in het groen met uitzicht over het water. Dat is onze camping, met zo'n 80 kampeerplaatsen voor tent of caravan. 

Naast de losse kampeerplaatsen is het mogelijk om Pod's, Buitenhuisjes, Pipowagens en een heuse BBA Bus te huren voor jullie vakantie, midweek, week of zomaar een nachtje weg. Natuurlijk kun je ook overnachten in de Saljoet, die een eigen ligplaats heeft aan een steiger in het water.

Het Buitenhuis is ook dé omgeving voor een feest, groepsvakantie of teambuilding. Met name de weekenden, in het voor- en naseizoen, zijn voller en drukker omdat er vaak bruiloften of feesten gegeven worden in en rond ons Paviljoen. Hiervan kun je met name in de avonden wat gezellige geluidsoverlast verwachten.

 

Wil je meer weten over de kampeermogelijkheden of een overnachting of vakantie boeken, maak dan gebruik van ons reserveringssysteem op de website (klik op de 'reserveer' buttons op de pagina's kampeer-mogelijkheden). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul van Raamsdonk (T 0620055867) of een e-mail sturen.

 

We verwelkomen je graag op onze camping aan het water!

KAMPEER MOGELIJK-HEDEN
De Saljoet, een Pipowagen of een heuse BBA Bus... of toch liever een Buitenhuisje, Pod of kampeerplaats?
 
VOORZIENINGEN
Onze camping biedt een heleboel faciliteiten voor onze gasten, van kampvuurplaatsen en buitenkeuken tot gratis wifi.
Klik hieronder voor een overzicht van alle voorzieningen
 
ACTIVITEITEN
Er is van alles te doen en te beleven op en rond de camping en de Groene Heuvels.
 
Klik hieronder voor een overzicht van alle activiteiten
DSC_0805.jpg
PARKEREN

Wij zitten met onze camping op een recreatiegebied van Leisure Lands .

Dat betekend dat er een slagboom is en waar u voor moet betalen om uit te kunnen rijden .Per boeking krijgt u bij aankomst een gratis uitrijkaartje om een keer uit te kunnen rijden .Het park op rijden is gratis .

Verblijft u bij ons langer dan kunt u bij de receptie een uitrijpas op borg krijgen van ons (€ 50,00),die borg krijgt u weer terug na inlevering daarvan .

DE uitrijpasjes kosten bij de automaat € 6,00,bij onze receptie kunt u die kopen voor € 3,00 per stuk.

 

Blijft u langer dan een nacht kunt u ook eventueel gratis uw auto bij het bungalowpark parkeren(onze buurman),dat is slechts 5 minuten lopen van ons .