Maak van jullie verblijf een feest

Camping, paviljoen en nog veel meer... Kamperen op een natuurlijke wijze, onder en tussen de bomen, in het groen met uitzicht over het water. Dat is onze camping, met zo'n 40 kampeerplaatsen voor tent of caravan. 

Naast de losse kampeerplaatsen is het mogelijk om Pod's, Buitenhuisjes, Pipowagens en een heuse BBA Bus te huren voor jullie vakantie, midweek, week of zomaar een nachtje weg. Natuurlijk kun je ook overnachten in de Saljoet, die een eigen ligplaats heeft aan een steiger in het water.

Het Buitenhuis is ook dé omgeving voor een feest, groepsvakantie of teambuilding. Met name de weekenden, in het voor- en naseizoen, zijn voller en drukker omdat er vaak bruiloften of feesten gegeven worden in en rond ons Paviljoen. Hiervan kun je met name in de avonden wat gezellige geluidsoverlast verwachten.

 

Wil je meer weten over de kampeermogelijkheden of een overnachting of vakantie boeken, maak dan gebruik van ons reserveringssysteem op de website (klik op de 'reserveer' buttons op de pagina's kampeer-mogelijkheden). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul van Raamsdonk (T 0620055867) of een e-mail sturen.

 

We verwelkomen je graag op onze camping aan het water!

KAMPEER MOGELIJK-HEDEN
De Saljoet, een Pipowagen of een heuse BBA Bus... of toch liever een Buitenhuisje, Pod of kampeerplaats?
 
VOORZIENINGEN
Onze camping biedt een heleboel faciliteiten voor onze gasten, van kampvuurplaatsen en buitenkeuken tot gratis wifi.
Klik hieronder voor een overzicht van alle voorzieningen
 
ACTIVITEITEN
Er is van alles te doen en te beleven op en rond de camping en de Groene Heuvels.
 
Klik hieronder voor een overzicht van alle activiteiten

Telefoon 06 2005 5867

info@paviljoenbuitenhuis.nl

Geopend iedere zondag van 11.00-17.00 uur

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 by V2 / Buitenhuis